22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Adnan Polat villa alacak

ADNAN POLAT ALANYA'DAN VİLLA ALACAK

Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat, Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Goldcity Turizm Kompleksi'ni ziyaret ederek tesisi inceledi.

Goldcity Aydoğan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan'ın davetlisi olarak ilçeye gelen Polat'ın Goldcity Turizm Kompleksi'nden villa satın alacağı öğrenildi. Salı günü akşam saatlerinde Alanya'ya gelen Adnan Polat, tesis yetkililerine, kaymakam, belediye başkanı ve basın mensupları dahil hiçbir ziyaretçi ile görüşmek istemediğini bildirdi. Geceyi kral dairesinde geçiren Adnan Polat bu sabah Goldcity Turizm Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Polat daha sonra, Goldcity AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan, Galatasaraylılar Derneği Alanya Temsilcisi Mehmet Ali Dim ve müteahhit Tamer Yalçın'la birlikte hizmete giren spor kompleksini daha sonra tesiste bulunan ve yabancılara satılan villaları inceledi. Galatasaray'ın gelecek yıl devre arası kampını Alanya'da yapacağını belirten Polat, öğleden sonra Alanya'dan ayrılarak İstanbul'a gitti.

Goldcity Aydoğan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan ise Adnan Polat'ı tesisinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

ADNAN POLAT ALANYA'DAN VİLLA ALACAK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 17:53:05
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 18:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?