15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AESOB Başkanı sorun dinledi

AESOB BAŞKANI TAKSİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, taksici esnafı ile biraraya geldi.

Dokuma Taksi Durağı’nda Başkan Vekilleri Adlıhan Dere ve Mehmet Ali Alkan’ın da katıldığı toplantıda, taksicilerin sorunlarını dinleyen Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın içinde olacağını, sorunları yerinde tespit ederek, çözümü için çalışacağını söyledi.

Halkın alım gücünün ve şehrin cazibesinin artmasının taksicilere de yansıyacağını belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Şehrin cazibesinin artması gerekir. Her bölgede cazibe merkezleri yaratmalıyız. Bu cazibe merkezleri halkın şehre inmesini sağlar” dedi. Konuyu Büyükşehir ve ilçe belediyelerle de görüştüklerini belirten Sevimçok, “Belediye başkanlarımız da cazibe merkezleri yaratılması konusunda bizimle aynı fikirdeler. Şehir sadece Kale Kapısı, Güllük, Şarampol’den ibaret değil. Bunun için Konyaaltı Bölgesi’nde de Kepez Bölgesi’nde de cazibe merkezleri yaratmamız gerekir. Önümüzdeki süreçte belediyelerle ortak projeler üreterek, cazibe merkezleri yaratılması konusunda çalışma yapacağız” diye konuştu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin esnaf ve sanatkarın yeri olduğunu belirten Sevimçok, “Kapımız her zaman esnaf ve sanatkara açıktır. Biz, sizlerin sorunlarınızı çözmek, size destek olmak için bu göreve talip olduk. Sizlerin vereceği destekle, görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum” dedi.

AESOB BAŞKANI TAKSİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 15:10:05
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 17:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?