16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

AESOB yönetimi Ankara’da

AESOB YÖNETİMİ ANKARA’DA

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf ve sanatkarın sorunlarını yetkili makamlara iletti.

Sevimçok ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Antalya milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyin Yıldız ve Atilla Emek’i ziyaret etti. Daha sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret eden heyet, Antalya’da esnaf ve sanatkarın yaşadığı sorunları aktardı.

İlk olarak, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’i ziyaret eden AESOB heyeti, Antalya’daki esnaf ve sanatkârın sorunlarını içeren bir dosya sundu. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözümü konusunda Şahin’den destek istedi. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, sorunlarının çözümü konusunda elinden geleni yapacağını söyledi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ü makamında ziyaret eden Sevimçok ve AESOB yönetimi, üyelerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı dosyayı Bakan Ergün’e sundu. Türkiye genelindeki esnaf ve sanatkar ile ortak sorunları olduğunu belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, sorunların bazılarının çözümünün hükümetin çıkaracağı kanunlarla olacağını belirtti.

AESOB yönetimi, TBMM’nde Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Atilla Emek ve Hüseyin Yıldız’ı da ziyaret etti. Buradaki ziyaretlerde de esnafın durumu ele alındı. AESOB yönetiminin son ziyareti ise Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu.

AESOB YÖNETİMİ ANKARA’DA
AESOB YÖNETİMİ ANKARA’DA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 14:12:01
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 14:19:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?