21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

AESOB yönetimi Gündoğmuş'ta

AESOB YÖNETİMİ GÜNDOĞMUŞ'TA

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu bu ayki toplantısını Gündoğmuş ilçesinde yaptı.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetimi bu ayki toplantısını Gündoğmuş ilçesinde gerçekleştirdi. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, yapılan çalışmalar ve düzenlenecek etkinlikler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Yönetim kurulu toplantılarını fırsat buldukça ilçelerde yapmaya çalıştıklarını belirten Sevimçok, “Antalya çok geniş bir il. İlçelerdeki, köylerdeki esnaf ve sanatkâr da bizim üyemiz. Onların sorunları da bizim sorunumuz. İlçelere her zaman gitme fırsatımız olmuyor. Bunun için toplantılarımızı mümkün olduğu kadar farklı ilçelerde düzenleyerek, buradaki üyelerimizi ziyaret etme, sorunlarını yerinde tespit etme fırsatı buluyoruz” dedi.

Toplantının ardından AESOB heyeti, Gündoğmuş Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'i ziyaret etti. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, ziyaretler sırasında esnaf teşkilatının yapısı hakkında bilgi verdi. Gündoğmuş'un Antalya'nın en uzak ilçelerinden birisi olduğunu belirten Sevimçok, “Gündoğmuş esnafının sorunların çözümü için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” dedi.

Gündoğmuş'ta bulunan esnaf ve sanatkarla da bir araya gelen AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve AESOB yönetimi, esnafın sorunlarını dinledi.

Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sultan Çetin, AESOB yönetimini ilçe merkezinde bulunan esnafla tanıştırdı.

AESOB YÖNETİMİ GÜNDOĞMUŞ'TA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2011 Pazartesi 14:44:01
Güncelleme :11 Temmuz 2011 Pazartesi 15:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?