16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

AESOB'da Sevimçok dönemi

AESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 17'nci olağan genel kurulunda başkanlığa Abdullah Sevimçok seçildi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 17'nci olağan genel Kurulu, AESOB toplantı salonunda yapıldı. Divan başkanlığını Türkiye Esnaf Ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken'in yaptığı genel kurulda 594 üye oy kullandı. 587 oyun geçerli, 7 oyun ise geçersiz sayıldığı seçimlerde Abdullah Sevimçok 350 oy alırken, Orhan Tolunay ise 237 oyda kaldı.

Genel Kurul'da konuşan Divan Başkanı Palandöken, seçimlerin demokratik bir yarış içerisinde gerçekleştiğini söyledi. Genel kurulda, ilk kadın başkan seçilen Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sultan Çetin'e plaket verildi.

Seçimlerin ardından açıklamada bulunan Orhan Tolunay, "Kazanan arkadaşımı kutluyorum. Seçimlerin esnaf ve sanatkarımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Orhan Tolunay'ın her zaman birlik başkanı olarak anılacağını belirten Abdullah Sevimçok ise, "AESOB tarihinde ilk defa bu kadar yoğun bir katılım oluyor. Oda yöneticilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Orhan Tolunay'dan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

AESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2010 Pazar 09:25:01
Güncelleme :2 Mayıs 2010 Pazar 09:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?