22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AESOB'dan üyelere kurs

AESOB'DAN ÜYELERE KURS

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte üyelere yönelik bilgisayar ve yabancı dil kursu düzenliyor.

Toplam 120 saat sürecek kursa, AESOB'a bağlı odaların üyeleri ile aileleri katılabilecek. Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından Ersoy İlköğretim Okulu'nda verilecek kurs, haftada iki gün 7 saat olacak.

Antalya'nın bir turizm şehri olduğunu belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, esnaf ve sanatkarların ürünlerini satacak, turistlere yardımcı olacak kadar yabancı dil bilmeleri gerektiğini söyledi. Bilgisayarın da çağın bir gereği olduğunu ifade eden Sevimçok, esnaf ve sanatkarın mutlaka kendini geliştirmesi gerektiğini ifade etti. Kursların 22 Haziran'da başlayacağını belirten Sevimçok, “Şu an bir İngilizce ve bir bilgisayar kursu için sınıf oluşturduk. Müracaatlar devam ediyor. İngilizce, Almanca ve Rusça olmak üzere 3 dil ve bilgisayar kursu düzenleniyor. Kayıt yaptırmak isteyen üyelerimiz, bağlı bulundukları odalara müracaat edebilir. Üyelerimizin bu kursu kaçırmamalarını istiyorum. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere, sertifika verilecek ve bu eğitim belgelenmiş olacak” dedi.

Kurs ücretinin 20 TL olduğunu belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Kurs sonunda verilecek sertifika ve bazı giderler için bu ücret alınıyor. Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne üyelerimize bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Katılan üyelerimizin kurs sonunda kendilerindeki değişimi göreceklerdir” diye konuştu.

Yapılan protokolle, bilgisayar kursu pazartesi ve çarşamba günleri, İngilizce kursu ise Salı ve Perşembe günleri düzenlenecek. Kurslar, esnaf ve sanatkar ile okuyan çocuklarının da katılabilmesi için akşam 19.00-22.30 saatleri arasında düzenlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:35:02
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 14:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?