15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AESOB’ta görev dağılımı

AESOB’TA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nde (AESOB) Abdullah Sevimçok başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı ve görev dağılımı yapıldı.

Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, Başkan Vekilliklerine Adlıhan Dere ve Mehmet Ali Alkan, Denetim Kurulu Başkanlığı’na Musa Kazım Buhurcu, Disiplin Kurulu Başkanlığı’na ise Yusuf Kurul getirildi. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Esnaf ve sanatkarımıza yönetim, denetim ve disiplin kurulu olarak en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız. Yönetim, denetim ve disiplin kurulumuzda görev alan arkadaşlarımız, esnafın içinden gelmiş, onların sorunlarını bilen tecrübeli isimler. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar tüm üyelerimizin sorununu kendi sorunumuz olarak görüp, o şekilde çalışacağız” dedi.

Yaptığı ilk açıklamada birlik çağrısı yapan AESOB Başkanı Sevimçok, “Seçim artık geride kaldı. Esnaf ve sanatkarımızla, bağlı odalarımızın başkan ve yöneticileri ile tek yumruk olma zamanı. Zor durumdaki üyelerimizin ekonomiden hak ettikleri payı alabilmesi için ortak proje üretme ve ortak mücadele etmek gerekir. AESOB yönetimi olarak, 76 odamızla birlikte sorunlarımızın çözümü için mücadele vereceğiz” diye konuştu.

AESOB’TA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:45:03
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?