21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Aileyi yıkan haber!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yılbaşı gecesi doğum gününü kutladıktan sonra kayıplara karışan lise öğrencisi Barış Tuğrul Ergin'in cesedi bulundu. Barış'ın, 50 metrelik uçurumdan aşağı uçan arabada cansız bedeni bulundu.

BALIKÇILAR HABER VERDİ

Saat 15.00 sıralarında tekneyle avlanmaya çıkan balıkçılar deniz kıyısında bir araç gördü. Balıkçıların jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yılbaşı gecesinden bu yana kaybolan Barış Tuğrul Ergin'in cesediyle karşılaştı. Babası Garip Ergin'e ait 07 UP 151 plakalı araçla Gazipaşa-Alanya istikametine doğru seyir halindeyken 50 metrelik uçuruma uçan Barış Tuğrul, araç içerisinde sıkışarak can verdi.

Haberi alır almaz kaza mahalline gelen Barış Tuğrul'un babası ve amcaları sinir krizleri geçirdi. Kaza sonrası, Barış Tuğrul'a doğum gününde hediye edilen bir altın kutusu ve Türk Bayrağı görenleri duygulandırdı.

Kazayı haber alan Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Pamuk, Barış Tuğrul'un babası ve dedesini uzun süre teselli etmeye çalıştı.

BABA ANNEME İYİ BAK

Doğum gününde kayıplara karışan liseli Barış Tuğrul Ergin'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 28 Aralık 2011 tarihinde babasına bir mesaj gönderdiği ve mesajında "Baba anneme iyi bak" yazdığı öğrenildi. Barış Turğul'un kaybolduğu günden bu yana da Facebook adresine çok sayıda 'geri dön' mesajı gönderildiği de dikkatlerden kaçmadı.

Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesi yatılı 1. sınıf öğrencisi Barış Tuğrul Ergin, yılbaşı gecesi babasına ait pastanede ailesiyle birlikte 15. doğum gününü kutlamış, saatler gece yarısına yaklaştığında pastanede çalışan arkadaşı Özgür Sarı'yı evine bırakmak için babasından izin alarak ailesinin yanından ayrılmıştı. Babasına ait 07 UP 151 plakalı beyaz renkli Fiat Fiorina marka otomobille pastaneden ayrılan Barış Tuğrul'la en son dönüş yolundayken görüşen baba Garip Ergin'e 'Yoldayım geliyorum" demişti.

Liseli Barış Tuğrul'dan bir daha haber alınamamıştı. İki gündür oğullarını her yerde arayan Ergin ailesi, oğullarına kavuşmayı beklerken cesediyle karşılaşınca yıkıldı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2012 Pazartesi 18:59:59
Güncelleme :3 Ocak 2012 Salı 14:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?