16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

AK Parti işi sıkı tutuyor

AK PARTİ SEÇİMLER ÖNCESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fikret Yağcı, 19 ilçenin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu başkan yardımcıları ile toplantı düzenledi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Fikret Yağcı’nın başkanlık yaptığı toplantıda, ilçelerde tanıtım ve medya başkanlığının yapmış olduğu çalışmalar değerlendirildi. 2011 seçimlerinde tanıtım ve medya başkanlarına önemli görevler düştüğünü belirten Yağcı, “Hükümetimizin iktidarları döneminde yaptığı çalışmaları vatandaşlara en iyi şekilde duyurmak bizlerin görevidir. Hizmetlerin halka daha hızlı ve doğru anlatılması için çalışmalar yapacağız. Bunun yanı sıra teşkilatlar olarak eski parti yöneticilerini, kurucu başkanları ve önceki dönem meclis üyelerini ziyaret ederek onları da çalışmalarımıza dahil etmeliyiz. Birlik ve beraberliği sağlamalıyız” dedi

Yağcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki süreçte benzer buluşmalarla toplantılara devam edeceğiz. Partimizin yetkili organlarının kesinleştirdiği esaslar çerçevesinde hem açılımı, hem de hükümetin diğer icraatlarını kamuoyuna daha iyi anlatacak, daha koordineli ve verimli çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 13:41:00
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 16:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?