1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AK Parti'den hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Hüseyin Samani’yi ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Samani’ye görevinde başarılar diledi.

Aksu İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir süre sohbet eden Samani, “AK Parti Teşkilatları olarak yerelde İlçelerimiz ile koordineli çalışmalar yapmaktayız. Bunun neticesinde bir çok yatırımları yakından takip ederek sonuca ulaşmış durumdayız. Partimizin il, ilçe ve belde başkanlıkları bizim için çok önemlidir. Bölgede yaşanan sıkıntılar sorunlar bizzat ilçe başkanlıklarımız tarafından takip edilerek çözüm aşamasında yapılması gerekenler yapılmaktadır” dedi.

Aksu ilçesinin yeni kurulan beş ilçeden birisi olduğunu belirten Samani, “Aksu ilçemizde de diğer ilçelerde olduğu gibi bölge halkını rahatlatıcı adımlar atılmıştır. Bunun en önemli örneği hükümetimiz bu bölgeyi ilçe yaparak o bölgede yaşayan vatandaşların hizmeti ayağına getirmiştir. Önceki dönemlerde buralarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam şartlarını hepimiz biliyoruz. Bizler bu sıkıntıların çözümü için o dönemde görev yapan belde başkanları arkadaşlarımız ile çalıştık. Şimdi de Antalya ve tüm ilçelerimizde hizmetlerimiz devam edecektir.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 12:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?