21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

AK Parti'ye 300 yeni üye

AK PARTİ'YE 300 YENİ ÜYE

AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı tarafından Mehmetçik Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında partiye katılan 300 kişiye, AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu ve AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Samani AK Parti rozetini taktı.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu güne gücünü sadece milletten aldığını belirten AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu, “Partimiz kuruluşundan bu yana halkımızla olan birebir görüşmelerine ara vermeden devam ediyor. AK Parti hiçbir zaman halka rağmen siyaset yapmamıştır. Her zaman halkımızın taleplerini, sorun ve sıkıntılarını çözme gayreti içerisinde olmuştur. Partimize yapılan yeni katılımlar, partimize olan teveccühün her geçen gün arttığının bir göstergesidir. Bu teveccühe layık olmak için, milletten aldığımız bu güçle teşkilat olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Samani ise, “AK Parti 8 yıldır, hizmet odaklı ve hesap verebilen şeffaf bir yönetim anlayışıyla iktidardadır. AK Parti halkın teveccühünü kazanmış bir partidir. Bu hassasiyetimiz milletimizde karşılık buluyor. Bir yandan anayasa değişikliği ile demokrasimizi güçlendirirken diğer yandan ekonomimizi de güçlendirdik. Partimize akın akın katılımlar sürüyor” diye konuştu.

AK PARTİ'YE 300 YENİ ÜYE
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 13:40:02
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 13:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?