1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaryakıtta yeni dönem

AKATRYAKITTA KENDİN DOLDUR DÖNEMİ

Özel bir petrol şirketi, Türkiye'de bir ilki başlatarak, müşterilerine benzin istasyonlarında self servis ile hizmet vermeye hazırlanıyor.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde bulunan Spice Otel'de Türkiye'de 230 bayisi bulunan Petline Petrol Şirketi, uzun yıllardır yurtdışında kullanılan self serfis akaryakıt alımını, Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyor.

Petline istasyonlarında uygulanacak yeni sitemin tanıtımının gerçekleştiği toplantıda Petline Genel Müdürü Adnan Ünal, akaryakıt istasyonculuğunun her geçen gün değiştirğini söyledi.

Bu sistem ile müşterilerin firmaya bakış açısının da değişeceğini vurgulayan Ünal, "Bu uygulama Dünya'nın çeşitli şehirlerinde uygulanıyor. Fakat Türkiye'de Petline tarafından Self Stop istasyonlarında ilk defa uygulanacak. İstasyonlara akaryakıt almak için gelen müşteriler yakıtlarını kendileri doldurabilecekler. Bu sayede müşteriler yakıtlarını yüzde 2 indirimli alabilecekler" dedi.

Petline istasyonlarında uygulanacak olan yeni sisteme göre arzu eden kişinin kendi aracının yakıtını dolduracağını kaydeden Ünal, "Kendi aracına yakıt doldurmak yada ödeme işlemi yapmak istemeyen müşteriler ise istasyondaki görevlilerden destek alabilecek" şeklinde konuştu.

Bu sistem için bütün alt yapıların hazır olduğunu dile getiren Ünal şunları söyledi: "15 gün içinde bütün cihazları ve sistemi kuracağız. İlk etapta bu sistemi 25 bayi uygulayacak 3 ay içinde 150 bayinin sisteme entegre olmasını hedefliyoruz. Kendi bünyemizde oluşturulan Gocard çalışmamızla kredi kartı olamayanlarda bu sistemi kullanabilecek".

AKATRYAKITTA KENDİN DOLDUR DÖNEMİ
AKATRYAKITTA KENDİN DOLDUR DÖNEMİ
AKATRYAKITTA KENDİN DOLDUR DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 14:49:04
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 20:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?