22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın 104 işçi ile buluştu

BAŞKAN AKAYDIN 104 İŞÇİ İLE BİRARAYA GELDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, geçen ay Kızıllı Katı Atık Düzenli Depolama Sahası’nda çıkan ve beş gün süren çöplük yangınının söndürme çalışmalarına katılan 104 işçiye yemek verdi.

Başkan Mustafa Akaydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen Deniz Restoran’daki yemeğe, söndürme çalışmalarında görev alan büyükşehir çalışanları, ilçe belediyelerin çalışanları, Orman Bölge Müdürlüğü, Karayolları, ASAT ve özel şirketlerin çalışanları katıldı.

Başkan Akaydın yemekte yaptığı konuşmada, acil işlerle uğraşanların büyük özveride bulunduklarını belirterek, “Gençlik yıllarımda gece gündüz demeden hekim olarak acil işlerle uğraştım. Benim rekorum hiç ara vermeden 48 saat ameliyathanede kalmaktı. Bu yangında 56 saat hiç ara vermeden çalışan arkadaşlar benim rekorumu kırdı. İşinizin çilesini bilenlerdenim. Antalya’nın tabiatı adına büyük iş başardınız. Çok özel insanlarsınız ama kıymetinizin anlaşılması zor. Hem emekçisiniz hem de emeğin ötesinde çok özel bir iş yapıyorsunuz. Acil iş özveri, insanlık, sabır olmadan çözülmez. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

BAŞKAN AKAYDIN 104 İŞÇİ İLE BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 12:33:03
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 12:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?