16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Akaydın 2010’a vatandaşlarla girdi

BAŞKAN AKAYDIN 2010’A VATANDAŞLARLA GİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 2010 yılına Antalyalılarla birlikte girdi.

Büyükşehir Belediyesi’nce Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen yılbaşı kutlamasına çok sayıda vatandaş katılırken, DJ Mehmet Şimaylı kalabalığı coşturdu.

Kore Çocuk Korosu’nun gösterileri de ilgiyle izlendi. Antalyalılarla birlikte yeni yılı karşılayan Başkan Akaydın, “Antalya’dan bütün Türkiye’ye, sonra da bütün dünyaya sevgi, barış, kardeşlik, adalet ve demokrasi çağrısı yapıyorum. 2010 yılının öncelikle sağlıkla geçmesini umut ediyorum. Antalya halkı sevgi ve barış dolu bir halktır. Sizinle çok gurur duyuyorum” diye konuştu. Konuşmasının ardından Başkan Akaydın, Noel Baba Barış Konseyi tarafından Noel Baba Barış Ülkesi Ödülü’ne layık görülen Macaristan Gyor Belediye Başkan Yardımcısı Borji Robert ile Macaristan'ın Noel Babası olarak bilinen Markos Imre'ye plaket verdi.

TÜRKÇE SESLENDİ

Kutlamalarda, Antalyalılara Türkçe seslenen Macaristan'ın Noel Babası Markos Imre, Antalya’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Imre, “Buradan sevgi seli çıktı. Noel Baba'nın sevgisi dünyayı dolaşıp geri memleketine dönüyor. Ben de bu sevgiyi Avrupa'dan buraya getirdim. Bu hep böyle olsun. Macaristan adına sevgi ve mutlu seneler diliyorum'' diye konuştu.

Gecenin sonunda havai fişek gösterisinin yapıldığı Antalya’da, gençler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

BAŞKAN AKAYDIN 2010’A VATANDAŞLARLA GİRDİ
BAŞKAN AKAYDIN 2010’A VATANDAŞLARLA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 14:35:01
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 14:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?