22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın 'Halkın Portakalı' setinde

AKAYDIN HALKIN PORTAKALI FİLM SETİNDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ‘Halkın Portakalı’ kapsamında çekimleri süren, “Evet” filminin setini ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAV işbirliği ile 9–14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 47’nci Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen ‘Halkın Portakalı’ organizasyonunda vatandaşlar filmlerini çekmeye başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da Kepezaltı Mahallesi’nde yönetmenliğini Caner Azapoğlu’nun yaptığı, “Evet” filminin çekimlerini ziyaret etti. Tramvay çıkış noktasında süren çekimlere mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Akaydın, filmin yönetmeni Azapoğlu ile sohbet ederek bilgi aldı.

Halkın Portakalı etkinliğini çok önemsediğini ifade eden Başkan Akaydın, etkinliğin film sanatı ile halkı, etken konumda buluşturmak adına güzel bir etkinlik olduğunu söyledi. Akaydın, “Geçen yıl 10 mahallede organize ettiğimiz bu etkinliğin sayısı, her geçen yıl artıyor. Böyle devam ederse Antalya halkını sinema aşkından ve sinema kültüründen kimse uzak tutamaz” dedi.

Yönetmenliğini Caner Azapoğlu’nun yaptığı, “Evet” isimli kısa metrajlı film, işitme engelli bir kızın otobüste yaşadığı sıkıntıları anlatıyor.

AKAYDIN HALKIN PORTAKALI FİLM SETİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 13:07:02
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 13:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?