1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın mahalleleri geziyor

AKAYDIN’IN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın, mahalle ziyaretleri sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra haftada 3 mahalleyi ziyaret eden Mustafa Akaydın, son olarak Özgürlük, Ulus ve Yükseliş mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumlu olduğu alanları vatandaşlara anlatan Akaydın, “Büyükşehir Belediyesi alt yapı, kanalizasyonlar, büyük caddelerin yapımı ve onarımı, toplu ulaşım, sivrisinekle mücadele, planlama gibi büyük işlerden sorumludur. Bizim sorumluluk alanımızda bulunmasa da birçok alanda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Antalyalıların en çok ulaşım konusunda sıkıntı yaşadığını ifade eden Başkan Akaydın, uzun süre minibüs ve otobüs esnafının kendi aralarında anlaşarak çözüm üretmesini beklediklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım sorununu çözmek için ilk etapta 40 yeni otobüs satın alacağını belirten Akaydın, bu otobüslerin çalışma şekillerinin ulaşım esnafına örnek olacağını kaydetti. Akaydın, “Tramvayda planlama yapılmadığı için birçok yanlış yapılmış. Deneme sürüşleri yapılmadan açılış yapılmış. Ancak tramvayı kaldırmamız veya güzergahını şu anda değiştirmemiz söz konusu değil. Yakın zamanda da yolculu seferler başlayacak” diye konuştu.

AKAYDIN’IN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
AKAYDIN’IN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 13:05:02
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 13:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?