1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın minibüsçülerle buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, minibüs esnafı ile kahvaltı yaptı. Başkan Akaydın, ANTKART konusunda karar aşamasına geldiklerini belirterek, sorunun şirketleşerek çözülebileceğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Şoförler Odası’nda düzenlenen kahvaltıda minibüs esnafı ile bir araya geldi.Burada minibüs esnafına seslenen Akaydın şu şekilde konuştu:

“İki hedefimiz var. Birincisi Antalya halkının kolay ve ucuz şekilde istediği yere ulaştırılması, ikincisi ulaşım esnafının sorununun çözülmesi. Bundan sonra yapılacak tüm faaliyetlerimizde sizin temsilciniz olan Mustafa Gönenç’in onaylamadığı hiçbir çalışma içinde olmak istemiyoruz. Çünkü onu siz seçtiniz. Sizi temsil ediyor. Gönenç’in UKOME’de de yer almasını istiyorum. Bizim kazançtan öte ulaşımdaki temel hedefimiz, Antalya halkının bir yerden diğer bir yere rahat, kolay ve ucuz bir şekilde ulaştırılmasıdır. ANTKART teknolojisi gereklidir. Bu nedenle teknolojiyi mevcut şirketten ya kiralayacağız ya satın alma yoluna gideceğiz. Kiralamak daha mantıklı gibi geliyor. Bu konuda karar aşamasındayız. Artık son saatlere yaklaştık.”

KLİMALARINIZI ÇALIŞTIRIN

Konuşmasında ayrıca minibüs esnafından da bazı isteklerde bulunan akaydın sözlerini şöyle sürdürdü: “ Sizden rica ediyorum. Lütfen halkın rahat ulaşımı için klima sisteminizi çalıştırın. Ve lütfen cihazlara zarar vermeyin, cihazları kırmayın. Ulaşımın devam etmesi için bu teknolojiye ihtiyacımız var. Bu sorunu sizinle birlikte ortak bir zeminde buluşarak çözeceğiz, siz, biz ve halkımız rahat edecek. Tekrar söylüyorum. Amacım, öncelikle halkın istediği saatte istediği yere ulaştırılması.”

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 18:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?