1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın personelin yeni yılını kutladı

AKAYDIN PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, düzenlenen yeni yıl kokteylinde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Kokteyl öncesinde 2009 yılında emekli olan 31 personele plaket ve çiçek veren Başkan Akaydın, emekli personele hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Atatürk Kapalı Spor Salonu yanında bulunan kapalı çadırda düzenlenen yeni yıl kokteyline Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve eşi Dr. Günseli Akaydın, belediye üst düzey bürokratları, şube müdürleri ve personel katıldı. Yıl içinde belediyeden emekli olan 4’ü memur 27’si işçi olmak üzere 31 personel Başkan Akaydın’ın elinden emeklilik ikramiye çekleri ve teşekkür plaketlerini aldı.

Başkan Akaydın, kokteylde yaptığı konuşmada 2010 için barış ve sevgi dolu mesajlar verdi. Başkan Akaydın, “Türkiye ve Antalya için sevgi, hoşgörü, barış, hepsinden önemlisi demokrasi dolu bir yıl diliyorum” dedi. Başkan Akaydın eşi Dr. Günseli Akaydın ile birlikte personel ile yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti. Diğer yandan emekli olan 27 işçinin önceki döneme ait alacaklarının ödendiği ve belediyeden emekli ikramiyeleri olmak üzere hiçbir alacağının bulunmadığı belirtildi.

AKAYDIN PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 12:28:00
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 22:18:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?