22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın ziyaretlerine devam ediyor

BAŞKAN AKAYDIN MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ilçe ve mahalle ziyaretlerine devam ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın,

“Gözden uzaksınız ama hiçbir zaman gönülden uzak olmadınız” diyerek selamladı. Göreve seçildiği günden bu yana geçen 1.5 yıl içinde altından kalkılamayacak borçları yönetebilir hale geldiklerini belirten Başkan Akaydın, “Şu ana kadar 200 milyon borç ödedik. Taşeron firmaların bize çalışan işçileri artık her ay düzenli maaşlarını alıyor. Kısa sürede 115 milyonluk altyapı yatırımı yaptık. Büyük olasılıkla Antalya’nın 2013 yılında altyapı sorunu ortadan kalkmış olacak. Toplu ulaşım sorununu çözmek için 40 büyük otobüs aldık. Halk Kart ile Antalya’ya teknolojiyi getirdik” dedi.

Geçen yıl 50 bin ton, bu yıl da şu ana kadar 60 bin ton asfalt döktüklerini kaydeden Başkan Akaydın, yılsonuna kadar 100 bin ton asfalt yapmayı planladıklarını söyledi. Yapılan asfaltın 16 bin tonunu Döşemealtı’na uyguladıklarını anlatan Başkan Akaydın, “Sizi yalnız bırakmamak için Döşemealtı’na Büyükşehir Belediyesi’nin bir koordinasyon merkezini kurmayı planlıyoruz. Bu koordinasyon merkeziyle sizlere daha çabuk ve daha iyi hizmet verelim istiyoruz. Döşemealtı Antalya’nın parlayan yıldızıdır. Burayı kalkındırmak namus borcudur” diye konuştu.

Akşam saatlerinde ise Gazi Mahallesi’ndeki TOKİ sitelerini ziyaret eden Başkan Akaydın’a mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Başkan Akaydın, vatandaşlara başkanlıkta geçirdiği 1.5 yılda neler yaptığını anlatırken mali disiplini sağladıklarını, gideri gelirinden 3 kat fazla olan bir belediyeyi yönetilebilir hale getirdiklerini söyledi. Başkan Akaydın, “Size güzel bir şehir yaratmak istiyorum. Belediye yönetimine inanın, güvenin. Benim başkanlık yaptığım dönemde belediyede hırsızlık, yolsuzluk yapılmasına izin vermem” diye konuştu.

BAŞKAN AKAYDIN MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 12:14:00
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 12:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?