16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Akaydın'a teşekkür plaketi

BAŞKAN AKAYDIN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

CHP Kepez İlçe Örgütü Başkanı Alican Deveci ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti. Deveci Kepez halkı ve ilçe teşkilatı adına Başkan Akaydın'a bölgeye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Kepez bölgesinde son dönemde yaşanan kültür ve sanat etkinliklerinin bölge halkında olumlu yansımalara sebep olduğunu ifade eden Alican Deveci bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi. Deveci, “Kepez yoğun göç alan bir ilçe. Göreve geldiğiniz günden bu yana bölge halkına verdiğiniz önem ve kültür faaliyetleriniz halk arasında memnuniyetle karşılanıyor. Ayrıca Sakarya Bulvarı'nın asfaltlanması, Kepezaltı, Fatih mahallelerindeki kaldırım çalışmaları takdir görüyor. CHP İlçe Örgütü olarak halktan olumlu tepkiler alıyoruz. Verdiğiniz destek için örgütümüz ve Kepez halkı adına teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, kente hizmeti bir bütün olarak gördüğünü ifade ederek CHP Kepez İlçe Örgütü'ne teşekkür etti. Antalya'yı kültür ve sanat kenti yapma hedefleri doğrultusunda bu hizmetlere ağırlık verdiklerini belirten Başkan Akaydın, “Öncelik olarak bu konuda mahrum bırakılmış bölgelere ağırlık veriyoruz. Kepez'de yaşanan kültürel etkinliklerin bölge halkı tarafından benimsenmesi mutluluk verici” diye konuştu. Başkan Akaydın sözlerini, “Hepimiz Antalya'ya hizmet için üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Ortak hedefimiz çağdaş, uygar ve demokrat bir ülke yaratmak” diye tamamladı.

BAŞKAN AKAYDIN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 13:21:05
Güncelleme :9 Aralık 2010 Perşembe 13:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?