1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın’a yılın başkanı ödülü

AKAYDIN’A YILIN BAŞKANI ÖDÜLÜ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, merkezi Ankara’da bulunan Tüm Anadolu Çalışan ve Emekçiler Birliği Derneği (TAÇED) tarafından yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

18 Aralık’ta Ankara Rixos Otel’de düzenlenen törende yılın bakanları, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratları, sivil toplum örgütleri, iş, basın ve sanat dünyasının başarılı isimlerine ödül verildi. Törene Levent Kırca, Oktay Kaynarca, Latif Doğan, Hüsnü Özyeğin, Ahmet Nazif Zorlu gibi iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Ackart Cuntz da katıldı.

Başkan Akaydın adına ödülü Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Okan aldı. Çalışan ve emekçinin haklarını savunan bir dernek olduklarını belirten TAÇED Başkanı Hacı Kayaer, 2009 yılında üstlendiği önemli görevler, projeleri ile kentin gelişip kalkınmasına öncülük etmesi ve sosyal belediyecilikteki başarılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında ödüle Mustafa Akaydın’ı layık gördüklerini söyledi. Başkan Akaydın, emekçilerin haklarını savunan bir derneğin kendisini böyle bir ödüle layık görmesinin kendini çok mutlu ettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 11:55:01
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 12:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?