1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın'dan AGC'ye ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi ziyaret etti. Başkan Akaydın, medyanın ülkenin dördüncü gücü olduğunu belirterek, basının önünde her zaman objektif olmaya çalıştığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Akgün Keskin ile birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni Kaleiçi’ndeki yeni yerinde ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Akaydın, iki saate yakın gazetecilerle sohbet etti.

Ziyarette ilk sözü alan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, Başkan Akaydın’ı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Akaydın’ın görevinde 5 ayı tamamladığını belirten Yeni, hizmetlerinin takipçisi olduklarını dile getirdi. Mevlüt Yeni, basın olarak Antalya için yapılan hizmetlerde negatif tarafları değerlendirmeye çalıştıklarını belirterek, eleştirmeyi sevdiklerinin de altını çizdi.

Antalya’da basının sağduyulu olduğuna vurgu yapan Yeni, “AGC olarak herkese eşit duruşumuzdan ödün vermedik. Doğru yapılan her hizmetin arkasında durduğumuz bir misyonumuz var. Özellikle seçilmiş insanlara eşit mesafede yaklaşma sorumluluğumuz var. Hepimiz Antalya’ya hizmet etmek ve korumak için görevlere talibiz” dedi. Yeni, Başkan Akaydın’a, Gazeteciler Cemiyeti olarak Büyükşehir Belediyesi ile sıkı işbirliği yapmak istediklerini belirtti ve “Biz de her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

HER ZAMAN OBJEKTİF OLDUM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da, başkanlık görevinde 5 ayı tamamlamak üzere olduğunu hatırlatarak AGC’yi ziyaretinin önemine değindi. Basının ülkenin dördüncü gücü olduğunu vurgulayan Başkan Akaydın, AGC’nin de Antalya’da önemli bir güç olduğunu belirtti.

Başkan Akaydın, “Bu nedenle bu ziyareti önemsiyorum. Benim de engin bir yöneticilik tecrübem var. Hepiniz biliyorsunuz, her zaman basının önünde objektif olmaya çalışıyorum” dedi.

Kendisinin insanları sevmeme gibi bir misyonu olamayacağını belirten Başkan Akaydın, “Çünkü ben her şeyden önce yeni politikacıyım, yerel yöneticiyim ve en önemlisi bir hekimim. Ben yaşamımı insanları sevmek üstüne kurguladım. Eleştirilere hep hoşgörüyle yaklaştım. Bazen sitem de etmişimdir. Bu da doğaldır” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 16:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?