1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın'dan Antalyaspor'a ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalyaspor'u ziyaret ederek, zorlu Gençlerbirliği maçında teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Akaydın, Galatasaray maçları haricinde koyu bir Antalyasporlu olduğunu söyledi.
29 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'un kampını ziyaret etti.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun karşıladığı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, yönetim kurulu üyeleriyle saha önünde sohbet etti. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in görevinde başarılar dileyerek tebrik ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, daha sonra futbolcularla sırayla tokalaştı.

Futbola olan merakını verdiği örnekler ve istatistiklerle dile getiren Akaydın, teknik direktör Mehmet Özdilek ve Kulüp Başkanı Akıncıoğlu'na Galatasaray maçları haricinde koyu bir Antalyasporlu olduğunu söyledi. Daha sonra Akaydın, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek, zorlu Gençlerbirliği maçında başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Antalyaspor'un kentin simgesi olduğunu belirterek, "Antalyaspor, Altın Portakal gibi kentin simgesi olmuş durumda, aralarında fark yok. Belediye başkanları elinden geleni yapmalı, biz de elimizden geleni yapıp, takımımızın arkasında olacağız. Antalyaspor, Beşiktaş, Bursaspor, Gençlerbirliği gibi ekol olmalı. Dökme suyla değirmeni döndürmek değil, Antalyaspor'u sürdürülebilir olmalıyız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 18:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?