22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın'dan destek istedi

ANTALYA'DA ULUSLARASI ROCK MÜZİK FESTİVALİ

Deep Purple'ın efsanevi solisti Joe Lynn Turner, Antalya'da gerçekleştirmeyi planladığı Uluslararası Rock Müzik Festivali için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'dan destek istedi.

Dünyaca ünlü rock sanatçısı Joe Lynn Turner, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti. Ünlü Deep Purple ve Rainbow müzik gruplarının efsanevi solisti Joe Lynn Turner, Başkan Akaydın ile makamında sohbet etti. Joe Lynn Turner, Antalya'nın dünyanın bildiği bir kent olduğunu söyledi. Dünyanın birçok ülkesinden bu kente ziyaretçi geldiğini hatırlatan Turner, Türkiye'deki dostlarıyla birlikte Uluslararası Rock Müzik Festivali düzenlemeyi istediğini söyledi. Turner, festivale dünyaca tanınan çok ünlü isimleri çağıracağını dile getirdi.

BAŞKAN AKAYDIN'DAN DESTEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da, böyle bir festivalin Antalya'da gerçekleşmesi için gereken desteği verebileceklerini söyledi. Uluslararası Rock Müzik Festivali'nin Antalya'ya yakışacağını ifade eden Akaydın, "Kentimize gelecek ünlü sanatçılar hem ülkemizin hem de Antalya'mızın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Biz zaten Antalya'nın kültür ve sanat şehri olması için sürekli etkinlikler düzenliyoruz. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizi çok mutlu eder" dedi.

Başkan Akaydın, konuklarına çeşitli hediyeler sundu.

ANTALYA'DA ULUSLARASI ROCK MÜZİK FESTİVALİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 11:30:01
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 12:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?