1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın'dan esnafa tam destek

Antalya’da bulunan bazı meslek odaları temsilcileri, Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Akaydın, esnafa tam destek verdi.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Orhan Tolunay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı meslek odaları başkanları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Akaydın’ı kutlayan üyeler, ziyaret sonrasında, başkan Akaydın’a Atatürk portresinin bulunduğu tablo ve rozet hediye etti. Başkan Akaydın,”Esnafımız bizim için son derece önemlidir” dedi.

“ESNAFIN SORUNLARINI YAKINDAN BİLİYORUM”

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, yönetim kurulu üyeleri ve değişik meslek odaları başkanları ile birlikte katılan AESOB Başkanı Orhan Tolunay, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı tebrik etti. Akaydın’a yeni görevinde başarılar dileyen AESOB üyeleri, başkanlık görevinin Antalya için hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akaydın, Tolunay ve ekibine teşekkür etti. Seçim çalışmaları boyunca esnafla iç içe olduğunu belirten Akaydın, “Esnafın dertlerini dinledik, sohbet ettik. Sizlerin sorularını cevaplamaya çalıştık. Antalya esnafının sorunlarını yakından biliyorum” dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Seçimlerde esnaftan büyük destek aldığını belirten Akaydın, “Esnafımız bizim için son derece önemli. Seçim kazanmamda büyük destekleri oldu. Bu vesile ile bana destek veren esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki faaliyetlerimizi yine sizin desteklerinizle yürüteceğiz. Dertlerinizin çoğunu dinledim . Esnafın sorunu, Antalya’nın sorunu. Çözümü herkesi ilgilendiriyor. Ekibimle birlikte elimizi taşın altına koyduk. Sorunları yavaş yavaş çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?