16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Akaydın'dan öğrencilere yanıt

AKAYDIN ÖĞRENCİLERİN MEKTUBUNU YANITSIZ BIRAKMADI

Büyükşehir Belediyesi’ne Antalya’nın Dağbeli beldesinden mektup yazarak bazı isteklerde bulunan öğrencilere, Başkan Mustafa Akaydın kayıtsız kalmadı.

Dağ İlköğretim Okulu öğrencileri, Başkan Akaydın ve Antalya Gönüllüleri Derneği tarafından Antalya’ya davet edildi. Lunaparkta gönüllerince eğlenen öğrenciler, AKM Perge Salonu’nda da ‘Dersimiz Atatürk’ adlı filmi ücretsiz izledi.

Dağbeli Beldesi Dağ İlköğretim Okulu 6/A sınıfı öğrencisi Emine Özdemir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a isteklerini anlatan bir mektup yazdı. Mektubunda tiyatro, sinema gibi sosyal ve kültürel faaliyetlere katılamadıklarını ifade eden Özdemir, “22-23 Nisan’da merkezdeki çocukların yüzünü güldürdünüz. Onları lunaparklara götürdünüz ama bizler gidemedik. Birgün de bizimle gülüp eğlenmeniz ve bizleri de sevindirmeniz umuduyla, saygılarımla. Elinizden öpüyorum” diyerek arkadaşları adına duygularını ifade etti. Emine Özdemir, mektubunda şu sözlere yer verdi:

“Sayın Başkanım ben Döşemealtı’na bağlı Dağbeli beldesinde Dağ İlköğretim Okulu’nda okumaktayım. Bizler gibi dağların arkasında kalmış, tiyatroya, sinemaya gidemeyen, sosyal çalışmalara katılamayan biz Dağ İlköğretim Okulu öğrencilerinin de yüzünü güldüreceğinize inanıyor, en yakın zamanda sizi okulumuza bekliyoruz.

Not: 22-23 Nisan’da merkezdeki çocukların yüzünü güldürdünüz, onları lunaparklara götürdünüz. Ama bizler gidemedik. Birgün de bizimle gülüp eğlenmeniz ve bizleri de sevindirmeniz umuduyla (ama bu ‘bir gün’ çok uzak olmasın mümkünse, biz büyümeden) saygılarımla. Elinizden öpüyorum. Ben sınıf başkanı olarak da sizinle kardeş kurum olmak ve sınıfıma destek almak istiyorum. Cevap verir misiniz lütfen? İyi çalışmalar.”

‘DERSİMİZ ATATÜRK’ FİLMİNİ İZLEDİLER

Büyekşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da adına gelen mektuba duyarsız kalamadı. Öğrencilerin isteklerini yerine getiren Başkan Akaydın, öğrencilerin Antalya’da güzel bir gün geçirmesini sağladı. Lunapark’ta gönüllerince eğlenen öğrenciler, daha sonra ‘Dersimiz Atatürk’ adlı filmi izledi.

AKAYDIN ÖĞRENCİLERİN MEKTUBUNU YANITSIZ BIRAKMADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 11:40:00
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 15:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?