1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın’dan şampiyonaya destek

AKAYDIN’DAN DÜNYA HALTER ŞAMPİYONASI’NA TAM DESTEK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Antalya’da yapılacak olan 2010 Dünya Halter Şampiyonası için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Halter Federasyonu Asbaşkanı Zeki Türkeş ve ANFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Servet Secer eşlik etti.

2010 yılında Antalya’da yapılacak olan Dünya Halter Şampiyonası nedeniyle bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Antalya’ya gelen Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Dünya Halter Şampiyonası’nın olimpiyatlar öncesinde büyük önem taşıdığını vurguladı. Organizasyonun kusursuz geçmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Akkuş, Başkan Akaydın’a organizasyon hakkında bilgi verdi. Hasan Akkuş, “Antalya uluslararası bir platformda dünyaca ünlü birçok sporcuyu ağırlayacak. Türkiye’nin tanıtımı adına güzel bir sınav verecek. Tüm misafirperverliğimizle konuklarımızı ağırlayacağız. Bundan şüphe duymuyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Akkuş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Türkiye’de halterin son yılarda yükselen bir grafik çizdiğini dile getiren Başkan Akaydın, bunun mutluluk verici olduğunu ifade etti. 2010 Ekim ayında Antalya’da yapılacak olan Dünya Halter Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyacağını belirten Başkan Akaydın, “Büyükşehir Belediyesi olarak organizasyona her türlü desteği seve seve vereceğiz” dedi. Akaydın daha sonra ziyaretleri anısına Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş’a plaket sundu.

AKAYDIN’DAN DÜNYA HALTER ŞAMPİYONASI’NA TAM DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 11:53:03
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 11:56:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?