1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın'dan şehit ailelerine yemek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

Yemeğe Başkan Mustafa Akaydın, eşi Günseli Akaydın, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, CHP İl Saymanı Levent Kıldır, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi, Antalya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyesi şehit aileleri ile gaziler katıldı.

“Sizler toplumun en değerli ailelerisiniz” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Kaybettiğimiz şehitlerimiz için hepimizin başı sağ olsun. Bu ülke için yapılması gereken en önemli şeyi onlar yaptı. Kendilerine minnet borçluyuz. Aramızda bulunan gazilerimize de teşekkür ediyorum. Vatan yaşadıkça, bizler yaşadıkça onlara minnettarlığımız devam edecektir.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e de teşekkür eden Akaydın, “Onun Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda direnme gücü olmasaydı hiç birimiz bugünleri idrak edemeyecek, esaret altında olacaktık” dedi.

Antalya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Dr. Cengiz Nizam, Başkan Mustafa Akaydın’ın şehit ailelerine iftar yemeği vererek bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, “Hepimizi bir araya getirdi. Şehit aileleri adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Ali Kuş da, aynı duyguları paylaştığını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve eşi Günseli Akaydın, şehit ve gazi çocuklarına oyuncak hediye etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 18:52:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?