1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın’dan yeni yıl mesajı

AKAYDIN’DAN YENİ YIL MESAJI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yaptığı yazılı açıklamada, 2010 yılının herkes için güzel bir yıl olmasını diledi.

Başkan Akaydın açıklamasında 2009’un kolay bir yıl olmadığını, ekonomik krizin tüm kesimi etkilediğini, yoksulluk ve işsizliğin arttığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Dilerim 2010 yılı yarınlara umutla baktığımız, insanların özgür iradesinin söz sahibi olacağı demokrasinin tam anlamıyla işleyeceği, toplumsal barışın sağlanacağı, barış dolu, savaşsız bir yıl olsun.Dilerim yeni yıl insanların kardeşlik içinde yaşayacağı, işsizliğin ve yoksulluğun azaldığı, dil, din, ırk, mezhep hesaplaşmalarının yapılmadığı bir yıl olsun. 2010 herkesin umut ettiği, barış, kardeşlik duygularının pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olsun. Tüm Antalyalı vatandaşlarımın yeni yılını kutluyor, 2010 yılının Türkiye ve kentimize sevgi, barış, hoşgörü, sağlık, huzur ve demokrasi getirmesini diliyorum.”

Açıklamasında 9 aylık görev süresince Antalya’ya en iyi hizmeti verebilmek için tüm ekibiyle gece gündüz çalıştığını bildiren Başkan Akaydın, her soruna akıl, bilim, hukuk ve mantık çerçevesinde yaklaştıklarını, planlı yönetim modeli ile hedefler oluşturduklarını kaydetti.

“Önümüzde 4 yıldan fazla bir süreç var. Ve yapacağımız o kadar çok iş var ki diyen Başkan Akaydın, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Sağlık Turizmi Kenti Antalya, Üniversiteler Kenti Antalya, Güneş Kent Antalya ile Üçüncü Yaş Grubu Cenneti Antalya başlıklı mega projelerimiz için çalışıyoruz.Antalya’ya, özellikle kış aylarında da turizm çekiciliği yaratmak istiyoruz, Avrupalı üçüncü yaş grubu ve engellileri kente çekip, vatandaşlarımızı sadece turizm döneminde, yani 6 ay değil 12 ay çalışır kazanır hale getirmek istiyoruz. Antalya’yı üniversite kenti yapmak için de yoğun bir çalışma içerisindeyiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 11:47:01
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 12:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?