1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akaydın’dan yıl sonu yemeği

BAŞKAN AKAYDIN’DAN MECLİS ÜYELERİNE YIL SONU YEMEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 2009 yılının son meclis toplantısının ardından meclis üyelerine, Meltem Kapalı Pazarı’nda yemek verdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde büyük bir yangının yaşandığı Meltem Kapalı Pazar yerindeki Meltem Balıkevi’ndeki yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yanısıra CHP, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri katıldı. Başkan Akaydın, Antalya için önemli kararların alındığı Büyükşehir ve ASAT meclislerine katkılarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Akaydın, seviyeli bir ortamda geçen meclis toplantılarının devamını diledi.

Başkan Akaydın, yemek için iki iş yeri harici tüm restoran ve işyerlerinin faaliyette olduğu Meltem Kapalı Pazarı’nı özellikle tercih etti. Akaydın’ın çarşıda verdiği yemek esnafa destek ve büyük moral oldu. Akaydın, esnafın kısa sürede yaralarını sarıp, çarşının eski canlılığına ulaşmış olduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

BAŞKAN AKAYDIN’DAN MECLİS ÜYELERİNE YIL SONU YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 17:38:04
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 23:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?