22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Akdeniz Eğitim Fuarı' sona erdi

Cam Piramit Fuar Alanı'nda açılan ve toplam 72 eğitim kurumunun katıldığı "Akdeniz Eğitim Fuarı 2008" son gününde öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü.

DEHA Fuarcılık'ın organizesiyle bu yıl ilki düzenlenen "Akdeniz Eğitim Fuarı 2008" hafta sonu olması nedeniyle en yoğun gününü yaşadı. Yurt içi ve yurt dışındaki toplam 72 eğitim kurumunu biraraya getiren fuarda, çeşitli okullar tarafından hazırlanan etkinlikler, öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu. Fuarın bu yıl ilkini gerçekleştirdiklerini belirten DEHA Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aykut, eğitim fuarını geleneksel olarak önümüzdeki yıllarda da genişleterek devam ettireceklerini belirtti.

Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda eğitim kurumu, eğitimci ve her yaştan öğrencileri bir araya getiren "Akdeniz Eğitim Fuarı 2008" doğru ve kaliteli eğitimi bulmaya çalışan öğrenci ve velilere, yurtiçi ve yurt dışındaki bir çok eğitim olanaklarını inceleme imkanı sundu. Ayrıca fuar boyunca çeşitli konularda sempozyumlar da düzenlendi.

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 11:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?