1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akdeniz Eğitim Fuarı'na ziyaretçi akını

Cam Piramit'te bu yıl 2'ncisi düzenlenen 2009 Akdeniz Eğitim Fuarı'nı 4 günde 40 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından da desteklenen fuar: öğrenci, veli ve eğitimcilerin büyük ilgisini çekti. Fuarda eğitim camiasına yönelik sınav stresi ve başarı stratejileri, mesleki ve teknik eğitimin önemi, eğitim öğretim sürecinde iletişim ve yeni teknolojilerinin kullanımı konulu konferanslar verildi.

EĞİTİMCİLER TANITTI, ÖĞRENCİLER İNCELEDİ

Cam Piramit'te 4 gün açık kalan 2009 Akdeniz Eğitim Fuarı, yurt içi ve yurt dışından eğitim kurumları ile her yaştan öğrenci ve tüm eğitimcileri bir araya getirdi. En geniş kapsamlı eğitim fuarı olan Akdeniz Eğitim Fuarı'nda doğru ve kaliteli eğitimi bulmaya çalışan öğrenci ve velilere, yurtiçi ve yurt dışındaki bir çok eğitim olanaklarını inceleme avantajı aynı ortamda sunuldu. Yoğun ilgi gören fuar tüm eğitim kurumlarını aynı ortamda buluşturdu, aynı zamanda Antalya'daki eğitim kurumlarının kendilerini tanıtmasına, eğitim teknolojilerinin ve araç gereçlerinin sergilenmesine de olanak tanıdı.

EĞİTİM ÖĞRETİM KONFERANSLARI VERİLDİ

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteklediği Akdeniz Eğitim Fuarı, öğrencilerin okul ve meslek seçiminde araştırma yapmalarını kolaylaştırdı. Kendini farklı alanlarda geliştirerek kariyerine o yönde devam etmek isteyen öğrencilere de yeni pencereler açma şansı veren fuarda 4 gün boyunca seminer ve konferanslarla öğrenci,veli ve eğitimcilere yönelik; sınav stresi ve başarı stratejileri, mesleki ve teknik eğitimin önemi, eğitim öğretim sürecinde iletişim ve yeni teknolojilerinin kullanımı konuları uzmanlarca anlatıldı.

Fuara, Anaokulları, ilköğretim kurumları, kolejler, üniversiteler, yurt dışı eğitim kurumları, OKS ve ÖSS 'ye hazırlık dershaneleri,dil kursları ve etüt merkezlerinin yanı sıra, kariyer kursları, öğrenci yurtları, spor okulları, kişisel gelişim ve hobi merkezleri, eğitim desteği sağlayan vakıf ve dernekler, eğitim kredisi veren bankalar, eğitim gönüllülerinden oluşan yaklaşık 60 eğitim kurumu katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?