1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akdeniz TV yeni logosuyla yayında

Akdeniz TV yeni yayın dönemine, yeni değişen logosuyla girdi.

Akdeniz TV stüdyolarında düzenlenen logo değişim kokteyline Antalya basın camiasının önde gelen isimleri katıldı. Akdeniz TV yeni logosu ve canlı ekran rengiyle izleyicilerinin karşısına çıktı.Yeni yayın dönemine rakiplerinden bir hayli önce giren Akdeniz TV yayın dönemiyle birlikte birtakım yenilikleri de beraberinde getirdi.

Yeni yayın döneminde ilk olarak ekran sembolü olan logosunu değiştirdi. Akdeniz TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Av.Ali Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen logo değişimi kokteyline, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Kahya, TRT Antalya Haber Müdürü Erkan Erman, Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Sabah Gazetesi Akdeniz Bölge Temsilcisi Mevlüt Yeni, Hürriyet Gazetesi Akdeniz Bölge Temsilcisi Dursun Gündoğdu, Antalya’nın tanınmış avukatlarından Nizamettin Sağır, Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Gönenç, basın camiası çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Arzu Saygın ve Nida Şan’ın yaptığı kokteyl programında 6 temmuz itibariyle start alacak olan yeni yayın döneminin yepyeni programları tanıtıldı. Programa bağlanan Antalya’nın yerel yöneticileri de Akdeniz TV’ye yeni yayın döneminde başarı dileklerini iletti.

Programda sahne alan dansçılar ve şarkıcılar canlı performanslarıyla katılımcılara renkli anlar yaşattı. Gecenin sonunda Akdeniz TV Genel Yayın Yönetmeni Oktay Göcüm tarafından kesilen pasta ile birlikte Akdeniz TV yeni logosu ile yeni yayın döneminin startını vermiş oldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 18:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?