1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akdeniz Tv'ye yeni logo

Antalya'nın uyduda yayın yapan kanalı Akdeniz Tv, yeni yayın dönemine yeni logosu ile giriyor.

Akdeniz Tv Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, tüm televizyon kanallarının yaz tatiline girerken kendilerinin yeni yayın dönemine hazırlandıklarını ifade etti.

Açıklamada, “Akdeniz Tv yeni tasarlanan logo ile 5 Temmuz'da yeni yayın dönemine girecek. Antalya'da 1992 yılında Akdeniz Radyo Televizyon (ART) adıyla karasalda yayın hayatına başlayan Akdeniz Tv uydudaki yayını ile kentin dünyaya açılan penceresi oldu. Akdeniz Tv en çok izlenen kanallar arasında olması için genç ve dinamik bir ekiple yola devam ediyoruz.''

Akdeniz Tv Yönetim Kurulu’nda yapılan değişiklikle göreve gelen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Aksoy da göreve başladıkları günden bu yana amaçlarının Akdeniz Tv’nin çıtasını daha da yukarılara taşımak olduğunu belirtti.
Aksoy, “Personel ve teknik olarak yaptığımız yatırımlarla 24 saat sıkılmadan izlenebilecek bir Tv için çalışıyoruz. Yeni logomuzla izleyenlerimizin karşısına sürprizlerle çıkıyoruz.”

Akdeniz TV Genel Yayın Koordinatörlüğü görevine getirilen deneyimli televizyoncu Oktay Göcum, “Bütün televizyon kanalları yaz tatiline girerken biz yeni yayın dönemimize Temmuz ayında başladık. İzleyenlerimize yaz sıcağında sımsıcak bir ekran hazırladık. Yeni ekran yüzlerimizi seyircilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Akdeniz Tv, Türksat 2-A uydusu frekans ? 12130 sembol rate? 27500 fec rate- 5/6 plarization - vertical (dikey) frekanslarından izleniyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 19:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?