22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Akdeniz Üniversitesi rektörünü seçiyor

Akdeniz Üniversitesi'nde rektörlük seçimi heyecanı yaşanıyor. Rektör Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile birlikte seçimlerde 8 aday yarışacak.

Akdeniz Üniversitesi Konferans Salonu'nda yapılan seçimlerde, rektörlük için Tıp Fakültesi Cerrahi Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Göğüs Cerrahi Anabilim dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abid Demircan, Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baykara, Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Kemal Emek, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmut Duran, Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Bircan ve Güzel Sanatlar fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Neyişçi yarışacak.

Öğretim üyelerinin büyük ilgi gösterdiği seçimlerde 865 öğretim üyesi oy kullanacak.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 13:05:52
Güncelleme :18 Haziran 2008 Çarşamba 13:10:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Celal çabuk IP: 212.156.223.xxx Tarih : 18.06.2008 19:38:36

yeni rektör yine tıp dan seçilir.döner sermayede iyi gidiyor.Üniversite Alanının çok geniş olmasına rağmen işe yarayacak hiç bir yeni bölüm açılmıyor neden? 4 yıllık Bilgisayar mühendisligi yok.Elektrik elektronik mühendisligi yok. günümüzün teknolojisiyle ilgili hiç bir yeni bölüm açılmıyor.varsa yoksa tıp.Aslında tıp hastahanesini üniversideden ayırmak gerekir zira orada iyi rant var.diger bölümlerin rakip olmaması için cılız kalmasımı isteniyor? bu nedenlemi yeni alanlar açılmıyor? hasta muayenesi müracatı için berlin duvarı gibi birer kabin ve birde sekreter görevlendirmişler saatlerce kuyrukta beliyorsunuz.yahu kardeşim banka sistemi gibi yapınsana oradaki sekreterde önünü görsün rahat bir ortamda çalışsın ha personel yetersiz diyecekler?