16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Akdeniz Üniversitesi’nden tanıtım atağı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDEN TANITIM ATAĞI

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, katıldığı fuarlarda başarılı tedavi hizmetlerini video ve broşürlerle anlatıyor.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-21 Mart tarihleri arasında düzenlenen 17’inci Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz Teşhis Tedavi Koruma ve Rehabilitasyon Ürün Cihaz Teknik ve Ekipmanları Fuarı (EKSPOMED), 13’üncü Uluslararası İstanbul Laboratuar Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı (LABTEK) ve bu fuarlar ile birlikte eş zamanlı düzenlenen Termal ve Doğal Sağlık Merkezleri, Sağlık Ürünleri, Ekipman, Donanım, Malzemeleri ve Hastaneler Özel Bölümüne (EKSPO TERMAL ) katılan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, tıp sektöründeki başarılarını tanıtıyor. Fuarda bugüne kadar verdikleri sayısız başarılı tedavi hizmetini ziyaretçilere video görüntüleri ve broşürlerle aktardıklarını söyleyen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başmüdürü Dr. Işık Özcan, gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdi.

TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt'un açılışını gerçekleştirdiği fuara 40 ülkeden bin 246 firmanın katıldığı bilgisini veren Dr. Işık Özcan, sağlığın insan hayatındaki en önemli unsur olduğunu vurguladı. Bu nedenle sağlık hizmetinde kalitenin ve güvenin son derece önemli olduğunun altını çizen Dr. Özcan, fuarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin yaptığı tedaviler hakkında ziyaretçilere bilgi verdiklerini söyledi. Dr. Özcan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin sadece Türkiye’de değil dünyanın bir çok ülkesinden sayısız hastaya kucak açtığını belirtti.

“Fuarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ni tanıtmanın ayrıcalığını yaşıyoruz” diyen Dr. Özcan, “Uluslararası katılıma açık olan bu fuarda hem hastanemizi tanıtmak hem de yabancı sigortalarla anlaşma yaparak sağlık turizmi alanında var olduğumuzu iletmek istedik” diye konuştu. Fuara, Dr. Işık Özcan ile birlikte Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent Dönmez, Hastane Müdürü Hatice Sargın, Teknik Hizmetler Müdürü A.Ersin Bilgin, Hastane Müdür Yardımcısı Ayşe Özdemir, Size Özel Sağlık Merkezi Koordinatörü Nazan Cebeci, Elektrik Atölyesi Şefi Halil Demir ve Halkla İlişkiler Görevlisi Emine Gürleyen katılıyor.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDEN TANITIM ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 17:34:03
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 23:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?