8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKEV öğrencilerinden renkli gösteri

Eğitimde 43 yılını dolduran AKEV Kolejinin 1.,2., ve 3. sınıflarının hazırlamış oldukları gösteriler velileri ve öğretmenleri hem güldürdü hem de ağlattı. 

Yıl sonunun yaklaştığı şu günlerde yıl boyunca yapılan hazırlıkları velilere sunan öğrenciler tam not aldılar. Tiyatro ve dans gösterileri ile İngilizce tiyatrolar sergileyen öğrenciler yaklaşık 4 saatlik bir program sundular. 

Gecede bir konuşma yapan AKEV Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek, “AKEV, Atatürkçü düşüncenin aydınlattığı, ülke ve ulus sevgisinin aşılandığı, sevgi- saygı bağının oluşturulduğu bir ortam içinde bağımsız kişiliğin kazandırıldığı bir eğitim yuvasıdır. AKEV' i kuranlar insanın evrensel değerini bilen; hayata geçiren; yaşadığı topluma, insanlığa hizmeti ilke edinen, yeterli bilgi birikimine sahip, kültürel, sanatsal ve sosyal alanlarda etkin aydın insanlardır. Çocuklarımızı, gençlerimizi çağın gereklerine göre geleceğe hazırlayan, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde özverili çalışan, üreten, değer yaratan, sevgi dolu yüreklerin, yüce çağdaş ereklerin simgesi olan kurumun adıdır AKEV. Bu akşam burada öğrencilerimizin medeni cesaretlerini gördük, neler yapabileceklerini gördük. Bazen güldük, bazen ise gözlerimiz yaşlı izledik. Çocuklarımıza güveniyoruz. Onlar bizim geleceğimiz.” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 10:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?