1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP adayları esnaf turunda

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay, Meltem Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

İlçe başkanı Mesut Topçu ve partililerle birlikte Meltem Mahallesi’ndeki tüm esnafları tek tek ziyaret eden Türel ve Tolunay, esnafların beklentilerini aldı. Türel ve Tolunay, mahalledeki çocuklara top ve oyuncak hediye ettiler.

Esnafların temsilcisi Orhan Tolunay’ın Muratpaşa Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu belirten Başkan Türel, “Esnafların sorunlarını iyi biliyoruz. Çözümü için de sizden destek bekliyoruz” dedi. Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay da, “Muratpaşa bölgesinin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bize destek verirseniz, Büyükşehir ve Hükümetimizle iş birliği içerisinde Muratpaşa’ya özlenen hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.

Esnafların kendilerine gösterdiği ilgiden memnun ayrılan Başkan Türel ve Tolunay, daha sonra Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Antalya Barosu ziyaret ettiler. Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Erden, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim çalışmalarında başarı diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, 5 yılda Antalya’da hayal bile edilemeyen yatırımların yapıldığını söyledi.

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ortada. Murtapaşa bölgesinin büyük projelere ihtiyacı var. Biz Muratpaşa, Büyükşehir ve Hükümetimiz işbirliği ile Muratpaşa Bölgesi’ne en iyi hizmeti sunmak için bu göreve talip olduk. Halkımız bize destek verirse, Muratpaşa’nın tüm sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.

Antalya Barosu’nu ziyaret Türel ve Tolunay, Başkan Zafer Köken ile bir süre sohbet etti. Başkan Türel, Baro’nun çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, şehrin, halkımızın menfaatlerinin arkasında olmalarını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi yapılan çalışmaları desteklemelerini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 17:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?