22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP Finike'de Kaya seçildi

Finike Belediye çadırında yapılan 3. Olağan kongre sonucunda Ak parti Finike İlçe Başkanlığına Mehmet Kaya seçildi.

Kongreye AK Parti milletvekilleri Abdurrahman Arıcı, Yusuf Ziya İrbeç, Mevlüt Çavuşoğlu, Sadık Badak ve il Başkanı Hüseyin Samani, il yönetim kurulu üyeleri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya katıldı.

Atatürk ve şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan divan seçimi sonucunda Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı divan başkanlığına seçildi. Hürriyet Karakaya ve Mehmet Kaya'nın listelerinin yarıştığı seçimde 417 delegeden 318 kişi oy kullandı. Mehmet Kaya 161, Hürriyet Karakaya 150 ve 7 geçersiz oyun kullanıldığı seçimde esnaflık yapan Mehmet Kaya Ak Partinin Finike'de yeni ilçe başkanı oldu.

Kongrede yapılan konuşmalarda Mehmet Kaya birbirine güvenen ve saygı duyan bir yönetim oluşturduklarını belirterek, Finike'nin sorunlarına çözüm arayacaklarını söyledi. Hürriyet Karakaya ise geçmiş yönetimlerde bulunan Bilal Turgut, Azem Gökyar, Kaan Osman Sarıoğulları ve İsmail Katkıcı'ya teşekkür ettiklerini söyleyerek, "Şu ana kadar yaptıklarımızdan dolayı vicdanımız rahattır ve hükümetimiz sayesinde Beldes ve Köydes ile önemli işler yapıldı. Bugün sonuç ne olursa olsun kazanan Ak Parti olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde AK Parti Finike İlçe Başkanlığına Mehmet Kaya seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 11:14:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?