1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP Kepez adayı uçtu!

AK Parti Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, “İki yıl sonra Kepez’i tanıyamayacak hale getireceklerini söyledi.

Seçim bölgesi Kepez’de çalışmalarını sürdüren AK Parti Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Kepez’in vizyon projeler ile hayallerin de ötesinde gelişip, güzelleşeceğini belirterek, “Çok değil, iki yıl sonra Kepez’i tanıyamayabilirsiniz” dedi.

Esnaf gezilerine devam eden Tütüncü’ye vatandaşların ilgisi ve desteği oldukça fazla. Samimi ve sıcak görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında vatandaşların teveccühlerini kazanan Tütüncü, yapılacak hizmet ve yatırımlarla iki sene içinde Kepez’in tanınmayacak kadar gelişeceğini ve güzelleşeceğini söyledi.

Mart ayı içerisinde sürpriz ve dev projelerini açıklayacağını belirten Tütüncü, Kepez’in her bölgesine önemli hizmetlerin yapılacağını dile getirdi. Tütüncü, akşam ev toplantılarında da Kepezlilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Genç başkan adayı, gündüz esnaf ziyaretlerinin yanı sıra akşamda ev ziyaretlerinde vatandaşların dertlerini dinliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 23:55:19
Güncelleme :22 Şubat 2009 Pazar 00:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?