22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP Korkuteli yönetimi açıklandı

AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı'nın geçen ay feshinin ardından, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yönetimi oluşturma yetkisi verilen Av. Hakkı Beşkazalı, yeni merkez ilçe yönetimi listesini tamamladı.

Yeni başkan Hakkı Beşkazalı başkanlığında 25 asil ve 25 de yedek üyeden oluşan Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi açıklandı. AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Av. Hakkı Beşkazalı, yetki belgesinin kendisine ulaşmasının ardından, çalışmalara başladığını söyledi.

Böylesine zor bir görevin kendisine verilmiş olmasından dolayı büyük bir gurur yaşadığını ifade eden Beşkazalı, “Görev alır almaz, parti, belediye meclisi, il genel meclisi ve mahalli teşkilatlarımızla görüşmelere başladık. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, oluşturulan yönetim listesini 25 asil ve 25 yedek olmak üzere Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza ilettik. Yönetim olarak Korkuteli ilçesinin hak ettiği yere taşımak için mücadele edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde partimizin önceki seçimlerden daha çok oy alma ve daha fazla belediye ile temsil edilme başarısını gösterecektir. Ancak başarıyı getiren çalışmadır. Bu yolda durmadan çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Oluşan bu yönetimin bunları başaracak güçte olduğuna inanıyorum" dedi.

AK Parti Korkuteli ilçe Başkanı Hakkı Beşkazalı, başkanlığında 25 kişiden oluşan listede
şu isimler yer aldı; Arif Çoraman, Hüseyin Karaceliloğlu, İbrahim Sarıcalar, Rabia Ak, Yaşar Kocaoğlu, Ayşe Uçar, Hüseyin Torun, Mehmet Ölmez, Mustafa Giliğ, Ekrem Tatlı, Ömerali Aygün, Ramazan Kasap, Muhittin Kıvrak, Halil Yorulmaz, Fettah Günal, Yunus Asar, Ayla Alptekin, Kadir Önce, Fatma Yaman, Yusuf Çukur, Hüseyin Önal, Mustafa Dikmen, Yunus Aksarı, Murat Keskin’den oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?