1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'den Başkan Tütüncü'ye ziyaret

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nı kabul eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendisine destek verenleri ve ilçe halkını yapacağı hizmetlerle mahcup etmeyeceğini söyledi.

Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, hayır olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş ve partililer, Tütüncü’ye yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Hakan Tütüncü de AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’na, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yapacağı hizmetlerle kendisine destek verenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

Seçim kampanyası çalışmalarına desteklerinden dolayı AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Tütüncü, “Kampanya boyunca çalışma arkadaşlarım, Kepez’de güzel sevdalar bırakmak inancıyla bize destek verdiler. Asla onları da mahcup etmeyeceğim. Kampanya döneminde göstermiş oldukları o fedakarlıkların karşılığını güzel hizmetlerle alacaklardır. Geçmişe dair her şeyi kampanya döneminde bıraktık. Bundan sonraki süreçte en önemli önceliğimiz Antalya’mıza, Kepez’imize ve milletimize hizmet etmek olacaktır.”

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 17:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?