16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

AKP'den Döşemealtı’nda inceleme

AK PARTİ İL YÖNETİMİ DÖŞEMEALTI’NDA İNCELEMELER YAPTI

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve yönetim kurulu üyeleri Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar’ı ziyaret ederek bölge ile ilgili bilgiler aldı.

AK Parti İl Başkanı Samani, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Lütfu Öner, Mehmet Karakayalı, Gençlik Kolları İl Başkanı Hıfzullah Şahbaz, Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar’ı ziyaret etti. Ziyarette ilçenin sorunları ile ilgili bilgi alan Samani, “Döşemealtı ilçesinde teşkilat ve ziyaret çalışmalarını hızla devam ettireceğiz. Sağlık, eğitim, ulaşım ve birçok alanda tüm Türkiye’de yaşanan gelişmelerin hepimiz farkındayız. Bizim görevimiz yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza anlatmaktır” dedi.

Samani, “Bugün, ‘En güvenilir lider kim?’ diye sorulduğunda yüzde 39, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 9 Deniz Baykal, yüzde 7,5 Devlet Bahçeli diyor. Bunun sonucundan da belli olduğu gibi vatandaşlarımız, Başbakanımıza güveniyor. Yaptığı çalışmaları görüyor. Türkiye her şeyi görüyor. CHP Genel Başkanı Baykal konuşmalarında ‘Ergenekonun avukatıyım’ diyor. Antalyalı olan Baykal yaptığı yatırımları anlatamıyor, sonra da çıkıp erken seçime gidelim diyor. Aslında bunlar seçimden korkuyor” şeklinde konuştu.

KARAVELİLER BELDESİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve beraberindekiler daha sonra Karaveliler Belediye Başkanı Dursun Uyhan’ı ziyaret etti. Ziyaratten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uyhan ise beldenin sulama suyu konusunda sıkıntıları olduğunu belirtti. Uyhan, “Sulama suyunda pompalar konulmuş durumda sadece ana arterlerin döşenip, dağıtımının yapılması çalışmasını yürütüyoruz” dedi.AK Parti belediyecilik anlayışı ile yürütülen her belediyenin kısa sürede hizmetlerini görmenin mümkün olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani de “Bugün CHP’li Akaydın’ın bir yıllık süresini doldurmasına rağmen hiçbir icraatını göremiyoruz. AK Partili belediyeler hizmet üretirken, CHP’li Akaydın hizmet üretmek yerine enkaz edebiyatı ve ağlayarak zaman geçiriyor” diye konuştu.

İLÇE KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

İl Başkanı Hüseyin Samani ve AK Partili başkanlar daha sonra İlçe Kaymakamı İbrahim Hayrullah Sun’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Sun , “Döşemealtı ilçesinin oluşması süratle oldu. Buradaki insanlarda Yörük kültürünün verdiği güzellikler ilçe kurulması aşamasında kendini gösterdi” dedi. Döşemealtı ilçesinin beş ilçe arasında en şanslısı olduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Samani de, Döşemealtı ilçesinin güçlü yönleri, zayıf tarafları, fırsat alanları ve tehdit unsurları ile ilgili ilçe kaymakamlığı olarak yapılan bilimsel çalışmadan dolayı Kaymakam Sun’u tebrik ettiğini söyledi. Samani, “Bu çalışmayı yapan ender ilçelerden birisiniz. Bir ilçeye bir şeyler yapmak istediğiniz zaman neye göre, hangi plana göre yaptığınız önemlidir. Potansiyel avantajları nasıl aktif hale getirebilirsiniz, bütün bunları bilimsel çalışmalar neticesinde hareket ederek yapabilirsiniz. Antalya’nın hiçbir yerinde bu güzelliklere sahip bir yer yok. Diğer ilçelerin bir çoğunda gelişimi etkileyici unsurlar ortaya çıkarken, burası gelişimi her anlamda müsait olan bir ilçemizdir” diye konuştu.

AK PARTİ İL YÖNETİMİ DÖŞEMEALTI’NDA İNCELEMELER YAPTI
AK PARTİ İL YÖNETİMİ DÖŞEMEALTI’NDA İNCELEMELER YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 14:24:05
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 19:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?