22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'den Erzincan’a kütüphane

AK PARTİLİ KADINLARDAN ERZİNCAN’A KÜTÜPHANE

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Kardeşlik Projesi’ kapsamında çalışmalara başlayan AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, Erzincan’da kütüphane kurmak için çalışmalarını tamamladı.

Toplumsal sorumlulukların çok önemli olduğunu bildiklerini belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, “AK Parti ailesi olarak Erzincan’daki bir köy okuluna 3 bin kitap toplayarak destek olmak istedik. Bu kampanya da kitap desteği ile çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm teşkilatlarımıza, AYÇOV’a ve kampanyamıza destek veren Antalyalılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerinde AK Parti Kadın Kolları olarak hep ön sırada yer aldıklarını belirten Enç, “Bundan sonra ki süreçte de bu tür çalışmalar yapacağız. Hükümetimiz ilköğretim öğrencilerinin her sene sıralarının üzerine ders kitaplarını ücretsiz koyarak eğitime ne denli destek verdiğini gösteriyor. Bizler de bu anlayışın bir ferdi olarak kütüphane kurulmasına katkı koyduk. Başarı ise, bu kitapları okuyacak olan öğrencilerimizindir” diye konuştu.

AK PARTİLİ KADINLARDAN ERZİNCAN’A KÜTÜPHANE
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 12:54:02
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 13:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?