1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'li Akalın ev ev geziyor

Antalya’nın Yeşilbayır Belediye Başkanı ve AK Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Hasan Akalın, seçim stratejilerine ev ziyaretlerini de ekleyerek genç, yaşlı her kesimle buluşmaya devam ediyor.

29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Hasan Akalın seçim çalışmalarına hız verdi. Günde ortalama 500 kişi ile tek tek görüşerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Akalın’ı karşılarında gören Döşemealtı sakinleri şaşırdıkları kadar da mutlu da oluyorlar.

Adaylar içerisinde bugüne kadar yalnızca Hasan Akalın’ın kendilerini ziyarete geldiğini söyleyen İlçe halkı, “seçim nedeniyle telefon edip oy isteyenleri de gördük, broşür dağıtarak kendini tanıtmaya çalışanları da ama Hasan başkan çıkıp kendi gelmiş, üstelik ayırım yapmadan herkesle görüşüp ilgileniyor, bize kendi evladımız gibi sahip çıkıyor” dediler.

Yeniköy, 65 Konutlar, Yığmalar, Çığlık, Yeşilbayır, Nebiler ve Yukarıkaraman’da ki ev ziyaretleri sırasında Başkan Akalın’ı biran olsun yalnız bırakmayan ilk ve ortaöğretim öğrencileri, Akalın’dan semt spor sahaları yapması için söz aldılar. Çocukların, “başkanım Yeşilbayır’a yaptırdığınız ve içerisinde voleybol, basketbol sahalarının da olduğu parklardan istiyoruz” demesi üzerine cevap veren Akalın, “İlçe geneline 60 civarında çok daha modern, çok daha kullanışlı parklar yaparak sizlerin hizmetine sunacağız. Ayrıca her bölgeye futbol sahası yaptırıyoruz ve bu sahaların tamamı çim olacak, soyunma odaları, bekleme odaları dahi olacak” demesiyle çocuklar sevinç çığlıkları attı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?