1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'li başkana pompalı saldırı!

Marketine ceza yazıldığı için sinirlenen bir kişi, Antalya'nın Alanya ilçesi Tosmur Beldesi Belediye Başkanı Musa Özdemir'e pompalı tüfekle saldırdı.

Başkanla görüşmek için belediyeye gelen şahıs, başkanın belediye binası dışında olduğunu öğrenince dışarıda beklemeye başladı.

Berbere giden belediye başkanını dönüşte yakalayan öfkeli şahıs, elindeki tüfekle rastgele ateş etmeye başladı.

Tosmur'da bir market sahibi olan Hamza Y., belediye encümeni tarafından verilen cezayı haksız bularak Başkan Musa Özdemir ile görüşmek için belediyeye gitti. Başkan Özdemir bina dışında olduğu için görüşemeyen Hamza Y., bir süre belediye görevlileriyle tartıştı. Ardından binadan çıkıp Başkan Musa Özdemir'i beklemeye başladı.

O sırada berberden dönen Başkan Özdemir belediye binasına girerken öfkeli Hamza Y. de otomatik pompalı tüfeğini kapıp rastgele ateş etmeye başladı. Saldırı sırasında Başkan Özdemir şans eseri ciddi bir yara almazken, sol kolunda saçma izleri dikkat çekti. Belediye yanında bulunan Cumhuriyet Karakolu'ndan gelen polisler zanlı Hamza Y.'yi gözaltına aldı.
 

BAŞKANA BİR BARDAK SU

Saldırı sebebiyle heyecanlanan Başkan Musa Özdemir'e belediye çalışanları bir bardak su getirdi. Başkan Özdemir, bu yola başkoyduklarını belirterek "Eğer bir işyeri kanun dışı çalışıyorsa, gerekli cezayı uygularız. Bizi kimse caydıramaz ve geri döndüremez" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 14:28:18
Güncelleme :29 Mayıs 2009 Cuma 14:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?