22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'li Başkanlardan esnaf ziyareti

AK Parti İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri Varsak'ta devam etti.

Her hafta farklı mahallelerde esnafı ziyaret ederek, bölgenin sorunlarını dinleyen AK Partili başkanlar ve yöneticiler bu hafta Varsak'ı ziyaret ettiler. Esnaf ziyaretine, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile il başkan yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, Varsak Belde Başkanı Ahmet Türkmen, belde yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

İlk olarak Beypiliç Bölge Bayiliğini ziyaret eden AK Partili başkanlar bir süre sohbet ettikten sonra tesisi gezdiler. Bir alışveriş merkezinin açılışına katılan AK Partili başkanlar ve beraberindeki teşkilat yöneticileri, Varsak Kapalı Halk Pazarı esnafını ziyaret ettiler. Pazaryerinde esnafı ziyaret eden başkanlar, vatandaşlarla da sohbet ettiler.

AK Parti'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten pazarcı esnaf, büyük marketler sebebiyle küçük esnafın rekabet sıkıntısı yaşadığını dile getirdiler. Ziyaret sırasında bir kuaföre giren Başkan Türel, “Tıraşa devam mı, biz de hizmete devam” diyerek espri yaptı. Varsak Kapalı Halk Pazarı esnafı, çevre kirliliğine engel olamadıklarını herkesin çöplerini dışarıya atmalarından rahatsız olduklarını belirterek, AK Partili başkanlardan yardım istedi.

Kepez Belediyesi tarafından yapılan bir parkta incelemelerde bulunan AK Partili yöneticiler, Kepez Spor Kompleksi'nde dinlendiler.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 17:14:01
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 13:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?