1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'li Dolu'dan Habalı'ya ziyaret

29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den aday olan Ahmet Dolu, Serik belediye Başkanlığını 3. defa kazanan Mehmet Habalı’yı makamında ziyaret etti.

Antalya’nın Serik ilçesinde 29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den aday olan Ahmet Dolu beraberinde belediye meclis üyeleri ve üye adayları Serik belediye Başkanlığını 3. defa kazanan Mehmet Habalı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette MHP’li belediye meclis üyeleri de hazır bulunurken, Başkan Habalı ve üyelerin misafirlerini çiçeklerle karşılamaları dikkat çekti. Oldukça sıcak mesajların verildiği ziyarette, Başkan Habalı’nın makam odası yetersiz kalınca toplantı Nikah Salonu’nda devam etti.

Seçim kampanyası döneminde adaylar arasından yaşanan tartışmalara değinen Belediye Başkanı Mehmet Habalı, “Seçim çalışmaları sırasında söylemlerimizi keşke biraz daha seviyeli tutabilseydik ama nihayetinde seçim bitti ve yine birlikteyiz” dedi.

Siyaset’in çok uzun soluklu bir yol olduğunu belirten Başkan Habalı, “Artık seçim bitti, şimdi Serik için yeni bir dönem başlattık. Ben şimdiden 5 yıl sonra yapılacak seçimler için hazırlıklara başladım. Bence sizde böyle yapmalısınız.”

Seçimlerde yaşanan tartışmaları söylemlerden rahatsız olduğunu vurgulayan AK Parti Adayı Ahmet Dolu’da “Bizler burada doğduk, burada büyüdük, burada yaşıyoruz, bundan sonra da burada olacağız. Demokratik bir mücadele verildi ve Serik halkı sayın Habalı’yı yeniden başkan seçti. Bir belediye başkanı seçildikten sonra rozetini çıkarmalı, siyasi kimliğini bir tarafa bırakmalıdır. Her mahalleye eşit hizmet götürmelidir. Biz istiyoruz ki herkes ve her mahalle eşit hizmet görsün, parti ve insan ayrımı yapılmasın” dedi.

Serik’in bir sinemaya en azından cep sinemasına ihtiyacı olduğunu dile getiren Ahmet Dolu; “Bunu gençlerimiz için istiyorum. Seçim çalışmalarım esnasında bunun için özellikle ilçe gençlerimizin benden bu konuda isteği olmuştu. Serik halkı sinema için Antalyalara gitmeye mahkum edilmesin” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 14:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?