1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'li kadınlara proje tanıtımı

Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu, Kadın ve Aile Komisyonu tarafından yapılacak olan projeleri anlattı.

Projeler hakkında AK Partili kadınları bilgilendiren Doğanoğlu, “Dedeman Kapalı Pazar yerinde Ekim ayı itibariyle gerçekleştirilecek olan Hanımelleri Pazar Projesi ile bayanlarımıza iş imkanı sağlayacağız. İkinci bir projemiz ise, Yeşildere ve Gebizli Mahallesinde ikamet eden ilköğretimden mezun olup, liseye devam edemeyen genç kızların tespitini yaparak 2009-2010 Öğretim yılında kayıtlarını yaptırarak eğitimlerine devam etmelerini sağlamak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu’na projelerini paylaştığı için teşekkür etti.

Enç, “AK Parti Kadın Kolları olarak yoğun bir çalışma temposu ile projeler üreterek çalışıyoruz. 2010 yılı AK Parti Genel Merkez Çalışma takviminde belirtilen etkinliklerle de çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 12:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?