21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

AKP'li kadınlardan Öner'e ziyaret

AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve AK Parti Kepez Mahalle Temsilcileri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, AK Partili kadınların ilçeyle ilgili sorunlarını dinledi. Öner, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve AK Parti Kepez Mahalle Temsilcilerini makamında kabul etti. Ziyarette, İlçe Kadın Kolları ve Mahalle Temsilcileri, gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinde kendilerine iletilen sorunları ve talepleri Öner’e ilettiler. Başkan Erdal Öner de, ilgili birimleri arayarak, kendisine iletilen taleplerin ve sorunların çözümünü istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öner, AK Parti’nin il ve ilçe kadın kollarının, yerel siyasette, sosyal alanda örnek alınacak çok başarılı çalışmalar yaptığını söyledi. Başarılı çalışmalarından dolayı AK Partili Kadınları kutlayan Başkan Öner, “Hizmetlerimizde, çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Bundan sonra da sizleri, sosyal, kültürel çalışmalarımızda yanımızda görmek isteriz.” dedi.

AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da, Başkan Öner’in, 4,5 yılda ilçe genelinde takdirle karşılanacak çok başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Öner’in, Kepez’i yeniden inşa ettiğini kaydeden Tutan, Öner’e yapacağı hizmetlerde bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 15:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?